Wall Design NL

Geef een ziel aan

uw muren...

ApplePie Design, met 10 jaar ervaring op het gebied van decoratieve wandstickers, biedt nu gepersonaliseerde totaaloplossingen aan om tegemoet te komen aan de communicatie noden van jouw bedrijf alsook voor het aankleden van jouw interieur thuis. Alles gebeurt met oog voor harmonie en esthetiek. Onze oplossingen verhogen de standing van jouw kantoor en brengen leven in uw wanden, dit alles op een eenvoudige en economische wijze.

Jouw werkomgeving wordt zo de drager bij uitstek voor uw communicaties en uw waarden.

 

ApplePie Design gebruikt jouw wanden als basis voor sfeer alsook voor communicatie. Onze missie bestaat uit het ontwerpen van een gepersonaliseerde aankleding in harmonie met de bestaande toestand en de waarden van jouw bedrijf. De kwaliteit van onze wandstickers geven een tatoeage-effect op jouw wanden, het oogt alsof deze erop geschilderd werden, doch kan u deze ten alle tijde verwijderen zonder enig spoor achter te laten op uw wanden.

 

Los van de stijl van jouw interieur zorgt ApplePie Design altijd voor het passende complement. Onze collectie omvat zowel klassieke als trendy designs. Ons doel is duidelijk de klant te verrassen en hem ertoe te brengen, “to imagine his home”. Onze motieven passen in elk interieur. Ons brede gamma biedt zelfs interieurdesigners een originele inspiratiebron. De collectie bestaat uit verschillende categorieën waaruit de klanten hun keuze kunnen maken. Zowel

vaste als zelfstandige designers stellen hun creativiteit in dienst van onze onderneming.

 

 

Copyright © All Rights Reserved