PrivateNL

Imagine

your Home...

Stel je muren tentoon en laat je verbeelding spreken. Geef je interieur een nieuw gezicht dankzij onze muurstickers. De ApplePie Design-collectie laat je dromen werkelijkheid worden. Verkies je het kasteelleven, de stad of de wilde natuur, romantiek of techniek, je kan bij ons terecht om je binnenmuren te verkleden naar humeur en kuren.

 

Elke ruimte wordt een voorwendsel om je fantasie de vrije teugel te laten : keuken, badkamer, salon, slaap-, kinder- of werkkamer, bibliotheek en hal worden gesublimeerd door een nieuw decor. Laat de natuur, vliegtuigen, de Eiffeltoren en zelfs olifanten bij jou binnen… tegen de prijs van een poster. Ben je het afgekeken,

je kan onze stickers gemakkelijk en spoorloos van de muur aftrekken. Beter kan niet. Wil je nog meer? Stel ons je project maar voor, wij geven het vorm.

 

Onze producten

 

De producten worden uit mat hoogwaardig vinyl vervaardigd.

Ongeveer 500 motieven zijn in veertig kleuren en verschillende grootten verkrijgbaar.

De muurstickers worden door ons op bestelling gefabriceerd.

Ze zijn allemaal klaar voor gebruik, voorzien van een applicatietape en worden door ons verzonden. Het vinyl is in de massa geverfd en volgens het model uitgesneden; er vindt geen printproces plaats. ApplePie Design kan bovendien originele projecten starten in samenwerking met andere professionals (expositieruimtes,

openbare plaatsen, home designers, winkels,en kantoren…).

 

Ons Bedrijf

 

ApplePie Design werd in 2006 in België opgericht. Ons doel was een hoge-kwaliteitscollectie muurstickers te ontwikkelen en op de markt te brengen. Deze stickers bestaan uit hoogwaardig materiaal; het design blijft sjiek en tijdloos .

ApplePie Design is een klein en dynamisch bedrijf. Voor ons berust een efficiënte samenwerking op communicatie en vertrouwen.

 

Los van de stijl van jouw interieur zorgt ApplePie Design altijd voor het passende complement. Onze collectie omvat zowel klassieke als trendy designs. Ons doel is duidelijk de klant te verrassen en hem ertoe te brengen, “to imagine his home”. Onze motieven passen in elk interieur. Ons brede gamma biedt zelfs interieurdesigners een originele inspiratiebron. De collectie bestaat uit verschillende categorieën waaruit de klanten hun keuze kunnen maken. Zowel vaste als zelfstandige designers stellen hun creativiteit in dienst van onze onderneming.

 

ApplePie Design heeft in excusiviteit de Noukie’s collectie in haar gamma.

 

 

 

De ApplePie Design murrstickers zijn op maat geproduceerd.

Meer dan 1000 modellen zijn beschikbaar in 6 formaten

en meer dan 45 kleuren.

Copyright © All Rights Reserved